Köp en ny båt av NE Marin AB i Kumla

Flipper – Pioner – Stingray – Tracker – Sandström – Quicksilver

Quicksilver

Quicksilver vinner priset “Boat Builder Award” på Mets 2015 i Amsterdam.

Quicksilver-utbudet har alltid varit en perfekt kombination mellan nöje och design förenad med praktiska funktioner och säkerhet.

De nya Quicksilver modellerna som tas fram bygger på ett starkt samarbete mellan erfarna designers, ingenjörer och båtbyggare från Brunswick Group, en ledande kraft i båtvärlden. Det starkta partnerskapet har nu lett till en ny serie båtar som skapar glädje på sjön.

Besök gärna www.quicksilver-boats.com/quicksilver/ för alla modeller och kontakta oss på NE Marin för en offert på just er drömbåt.

Quicksilver 555 Philothouse

Quicksilver 605 Philothouse

Quicksilver Activ 505 Open

Quicksilver Activ 555 Open

Flipper

NE Marin är återförsäljare av Flipper Boats. Låt dina båtdrömmar gå i uppfyllelse med en extremt välbyggd och exklusiv Flipper-båt! Besök gärna flipperboats.fi för alla modeller och kontakta oss på NE Marin för en offert på just er drömbåt.

Flipper 600 DC

Flipper 600 SC

Flipper 600 ST

Flipper 640 DC

Flipper 670 DC

Flipper-670DC

Flipper 670 ST

Tracker

Kompromisslösa båtar för fiskare

NE Marin är stolta återförsäljare av de välbyggda och genomtänkta fiskeplattformarna TRACKER, båtar som byggda för fritidsfiskare och riktiga entusiaster som uppskattar hög kvalitet och användarvänlighet.

Video: TRACKER Boats 2015 Deep V Fishing Boats: Pro Guide V-16 SC, WT and Tiller Models:

Vänligen se Trackerboats.com för aktuella modeller. Kontakta oss på NE Marin för aktuellt pris och se även vår Blocket-butik för båtar i lager.

Stingray

Daycruiser och Bowrider

Stingray erbjuder ett brett sortiment av båtar, allt från 18 fot upp till 25 fot (Daycruiser/Bowrider). Det är välproducerade båtar till rätt pris. Stingray är dessutom unika med sitt Z-planskrov, vilket ger ännu bättre prestanda och bränsleekonomi.

Stingray 250LR

Stingray finns i Hartsville, South Carolina USA. Det är ett familjeföretag som startade sin produkion av kvalitetsbåtar 1979 av Al Fink. Stingray är ett företag som strävar efter att uppfylla kundernas önskemål och samtidigt vara förutseende för att se trenderna i marknaden. De sista 20 åren har Stingray varit en av de ledande båtproducenterna när det gäller avancerad teknologi i båtbyggarbranchen.

Pioner

Norska båtar byggda för Nordiska förhållanden!

Båtar av märket Pioner är byggda för att tåla tuff hantering, de är lätta att använda och inte så krävande vad gäller underhåll. Köp en Pioner-båt av NE Marin om du uppskattar allt detta. – Besök www.pionerboat.se/modeller för att läsa om båtarnas egenskaper.

Pioner Viking

Pioner Viking med konsoll

Pioner 17 Flexi

Pioner 17 Flexi

Pioner 14 Active

Pioner 14 Active

Pioner 8 Mini

Pioner 8 Mini

Sandström

Svenskbyggda båtar

Sandströms båtprogram består idag av 18 unika modeller, från den lilla båten Sandström Basic 340 till den allra största Sandström Classic 620 MC. Besök Sandströms webbplats för modellspecifikationer. Ta kontakt med oss på NE Marin för aktuella priser.

Classic 565 AC

Classic 565AC

Classic 620MC

Classic 620MC

Classic 495 SF

Classic 495 SF

Basic 425

Classic 425